Du i Fokus
Mat & Dryck

Delicatobollsglass – kan det va´ nåt?

skriv ut

Hemglass lanserar hela 24 glassnyheter under 2023, en av dem är är ett samarbete med Delicato och den omtyckta Delicatobollen. Kan man verkligen få glassen att ens påminna om smaken av en äkta Delicatoboll?

I år satsar Hemglass extra mycket på att ge kunderna glass med upplevelse. Glassar i spännande smaker, nya format och överraskningar i glasskartongen. Man har tagit ut svängarna i smak och struktur men låter även efterfrågade smaker som choklad och nougat ta plats.

Samarbetet med Delicato resulterade i den klassiska Delicatobollen i glassformat. Svensk fika som glass. Kärnan i glassen har den goda delicatobollssmaken och höljet ett tunt lager chokladdopp som toppats med riven kokos. Man har faktiskt lyckats, väldigt bra dessutom!

Glassen smakar Delicatoboll, utan tvekan. Den lilla “klumpen” med kaffesmak tillför det där lilla extra och gör hela skillnaden för att det verkligen ska vara en Delicatoboll i glassform. Riktigt riktigt gott!

Tillbaka till frågan i början: Kan man verkligen få glassen att ens påminna om smaken av en äkta Delicatoboll? Japp, det kan man! Utan tvekan! Den påminner inte bara om Delicatobollen, den är en fullträff!

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Hemglass

Visited 27 times, 1 visit(s) today