Du i Fokus
Mat & Dryck

Ben & Jerry’s smaskiga vårnyheter

skriv ut
Ben & Jerry’s har något för alla glassälskare! För några veckor sedan lanserade man två nyheter som vi föll pladask för, särskilt den ena. Coconutterly Caramel’d kan vara något av det godaste på glassmarknaden just nu!

Veganglassar har på kort tid blivit riktiga storsäljare över hela världen. Nu utökas Ben & Jerry’s populära Non Dairy-sortimentet med den Fairtrade-certifierade Coconutterly Caramel’d. En kokosglass fylld med chunks av chokladbitar och Ben & Jerry’s-typiska swirls av kakor och mjuk kola. Ibland kan man tycka att en beskrivning låter lite överdrive, men in detta fall är det snarare tvärtom.

Glassälskare bör inte missa denna krämiga, mandelbaserade kokosglass, fylld med godsaker.
De stora härliga choklad-chunksen i kombination med kokos, kola och kakor. Den som går igång på kokos får helt enkelt inte missa detta! Sedan de första smakerna ur Ben & Jerry’s Non Dairy lanserades 2017, har fans från hela världen efterfrågat fler.

En annan nyhet som lanserats under våren är Ben & Jerry’s On the Dough Slice. Eller kanske snarare On The go! Varje slice är packad med Fairtrade-certifierad glass, massor av chunks och swirls, med ett chokladigt överdrag. Ett nytt sätt att njuta Ben & Jerry’s – utan sked.

Ben & Jerry’s Slice blir ett helt nytt segment. Och premiärsmaken som nu lanseras innehåller
några av de absoluta favoritsmakerna från Ben & Jerry’s, men i en ny god sammansättning;
peanut butter och chocolate chip cookie dough med chokladvirvlar – allt i en krämig kolaglass. Själva slicen är en skiva, stor som en handflata och kan ätas med en hand.

Vi rekommenderar bägge, lite beroende på vad man ska ha. En glasskväll hemma i tv-soffan – så då är det bägaren som tas fram. På språng på stan – då är det slicen. Bägge är toppengoda!

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 4 times, 1 visit(s) today