Krämig bananglass
2 Portioner
- 2 bananer
Gör så här:
Skär banan i skivor och frys den ett par timmar
Ta fram och låt tina ett par minuter
Mixa med en stavmixer eller en matberedare med den smaksättning du önskar (tex mango, kokos, nötter, vanilj, kakao mm)
Mixa till glassig konsistens och frys eventuellt igen om den blivit för lös eller om du vill spara och ta fram den senare.
Servera med bär, en klick grädde, en god sås eller bara som den är!
För er viktväktare:
Points: 0 P om man inte smaksätter med något annat än färsk frukt eller färska bär.
Personliga Points: 0 PP om man inte smaksätter med något annat än färsk frukt eller färska bär.
Mitt WW: Grön 0, Blå 0, Lila 0 om man inte smaksätter med något annat än färsk frukt eller färska bär.
Recept och bild – Marlene Rindå
Visited 533 times, 1 visit(s) today
Pingback: Gott och enkelt i solen!
Pingback: Köra igång viktminskningen nu eller efter semestern?
Pingback: Baka lite ”lättare”!
Pingback: Gott i påsk!