Du i Fokus
BakningHälsa & Motion

Barnsligt enkelt att baka och gott!!!

skriv ut
Nu släpper Svenskt Kosttillskott fyra färdiga bakmixer som är barnsligt enkla att baka. Med enbart vatten och mix fixar man snabbt både muffins, brownies och bröd. 

Bakmixer har funnit länge, men bakmixer med lite särskilda egenskaper är ganska nytt och då menas med högt proteininnehåll, glutenfritt och en låg sockerhalt. En Core Protein Muffins har exempelvis ett näringsinnehåll på endast 125 kcal jämfört med en vanlig muffins som har ett näringsinnehåll på 376 kcal. Men man har inte tummat på smaken för att få ner kalorierna, de smakar precis som vilka bakverk som helst.

Det krävs inga bakkunskaper för att lyckas med dessa bakprodukter. De är busenkla och smidiga att baka, det enda som behövs är att blanda ihop innehållet med vatten, hälla över i formar och sedan in i ugnen. Degen eller smeten, blir väldigt kladdig – men det är som det ska vara. Och i stort sett stämmer antalet som man får ut i verkligheten även med det som står på paketet.

Så nu kan man njuta av hembakat med lite bättre samvete, brownisen och brödet blev direkt testpatrullens favoriter. Perfekta som mellanmål eller när man bara är sugen på något gott.

 

Text – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita, Bild – Svenskt Kosttillskott och Marlene Rindå Jikita

 

Visited 11 times, 1 visit(s) today