Du i Fokus
ResorUpplevelser

Hemester i Dalhalla – unik möjlighet!

skriv ut
Sommaren i Dalhalla blir inte som planerat. Sveriges vackraste utomhusarena kommer att eka tom i juni på grund av framflyttade konserter. Nu erbjuds den unika möjligheten att uppleva Dalhalla på ett helt unikt sätt enligt konceptet Hemester i Dalhalla.

Dalhalla är inte bara en omtalad och omtyckt konsertarena med fantastisk akustik och resonans, utan också en exotisk plats som många drömmer om att få uppleva och besöka. Den 6 juni öppnade Dalhalla helt unikt upp portarna för Hemsesterfirare. Ett erbjudande som riktar sig till gäster i närområdet om att ta chansen att uppleva Dalhalla på ett unikt sätt. För första gången erbjuds gästerna att bo nere i Dalhalla-arenan i sin husvagn eller husbil. I erbjudandet ingår också ett besök i backstageområdet och en 3-rättersmiddag i Dalhallarestaurangen.

För att erbjuda detta helt riskfritt och undvika eventuell smittspridning är erbjudandet begränsat och riktar sig till de som bor i närområdet eller som kan resa till Dalhalla utan att bryta mot reserekommendationer. Det erbjuds endast 20 anvisade ställplatser och max 40 gäster kommer att få vistas i arenan tillsammans med personal.

– Vi försöker hitta positiva lösningar och erbjudanden i dessa tider, självklart enligt de regler och restriktioner som råder. Våra gästers och medarbetares säkerhet är alltid vår främsta prioritet och vi kommer att införa ett antal försiktighetsåtgärder, säger Conny Gesar, VD på Rättvik Event.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 29 times, 1 visit(s) today