Du i Fokus
Hem & Inredning

Sagaform 2024 vill få oss att njuta av nuet

skriv ut

Här och nu, inte sen. Denna vår och sommar vill Sagaform förgylla nuet, den enda tid vi vet att vi faktiskt har. Vi fyller det med förväntan och minnesvärda ögonblick. Med produkter som omfamnar påsk och traditioner, som skapar oförglömliga stunder vid bordet, poolen, i trädgården och i det gröna. Sagaform vill inspirera oss till att njuta av livet, ensam eller tillsammans. Kollektionsfärgerna är nära naturen, både svala och varma, med en injektion av pastell, solgult och persika. Välkommen till Moments to share, Sagaform vår och sommar 2024.

Sagaforms vår- och sommarkollektion 2024 innehåller många nyheter och ännu fler tidlösa svenska original. Alla produkter med syftet att få oss att dela stunder och särskilt den här säsongen skapa stunder vi vill njuta av. För det är här och nu vi ska vara och skapa minnen vi lever på resten av livet.

– Traditioner är alltid speciellt för oss på Sagaform. Inte bara övergripande utan även de som är högst personliga. Den här säsongen har vi omfamnat påsken lite extra. Det är en fin tradition som har många likheter med julen men utan samma krav och förväntan. Det är en kreativ och lekfull högtid. Vi ser det som en kickoff för våren och tycker att den förtjänar mer utrymme i livet. Vi förgyller den med produkter som lever över hela året och hoppas inspirera fler att skapa stunder i stunden och att njuta av pyssel, middagar eller bara en enkel kopp kaffe, säger Beatrice Lindgren, design- och konceptchef på Sagaform AB.

Vår- och sommarkollektionen innehåller produkter som skapar en varm känsla oavsett om du är utomhus eller inomhus. Produkter som alltid har en snygg design men också en tydlig funktion. Vi möter klassiker som vaxade dukar i tidsenlig design, påskdetaljer som aldrig behöver plockas undan och blommor som gör avtryck på fler än ett sätt. Kollektionen kommer till liv genom material som stengods, återvunnen bomull, glas, rPET och trä.

– Tänk mogen frukt bland skog och hav, det är känslan som färgskalan i kollektionen ger. Materialen är hållbara med en tydlig funktion, just för att de ska hålla över många, många år. Produkter som inte bara ska älskas av oss utan även av våra barn. De där prylarna som väljs ut och packas ner i flyttlådan till deras första egna hem, säger Beatrice Lindgren.

Sagaform vår- och sommarkollektion 2024 kommer att finnas hos utvalda återförsäljare och på sagaform.com från och med januari.

Text och bild – Sagaform

Visited 31 times, 1 visit(s) today