Du i Fokus
Hem & Inredning

Julen hos Rusta

skriv ut

Glimrande granar, belysning, tomtar, pynt och tillbehör för det dukade bordet. Med Rustas julnyheter är det lätt att skapa en magisk jul som passar var och ens budget.

Adventsljusstakar, julgranar och belysning är klassiska ingredienser för att skapa julstämning. På Rusta finns ett brett utbud av julstjärnor, papper eller adventsljusstakar i flera stilar. Nytt för i år är dekorativa tomtar som går att trä på de elektriska ljusen för en extra julig känsla.

I Rustas breda sortiment av konstgranar finns något för alla. Pynta med klassiska julkulor i glas och söta sammetsrosetter, eller gå loss och satsa på lekfull dekoration i pastelltema. Bland de mest uppseendeväckande nyheterna finns glaskulor med en personlig twist. Vad sägs om en skinnjacka, shoppingbag eller enhörning i granen?

Tid för festligheter och överraskningar
Gör hemmet till din mysiga julborg! Bland årets heminredningsnyheter finns kuddar, plädar, bäddset och gardiner såväl som brickor och grytlappar med julmotiv. Det nya julmönstret Pets, med julklädda hundar och katter, spås bli en favorit hos djurälskaren.

Julbyar och nissedörrar är givna stämningshöjare i Rustas julsortiment. Numera finns även en nissedörr med en ny modell för utomhusbruk. Perfekt att placera vid ett träd eller bredvid ytterdörren för att skapa mystik, pirr och förväntan när det lackar mot jul!


Text och bild – Pressmaterial


Visited 40 times, 1 visit(s) today