Du i Fokus
Hem & Inredning

GRANIT i samarbete med Stig Lindberg

skriv ut

Dova toner av ljusgrått och print i det tidlösa mönstret Berså blir det när GRANIT släpper ny kollektion i samarbete med Stig Lindbergs mönsterskatt.

År 1960 skapades ett av Stig Lindbergs mest ikoniska mönster i form av gröna blad. Porslinet blev ett givet inslag i många hem och mönstret är fortfarande högt eftertraktat. När GRANIT gör sitt tredje kollektionssläpp i mönstersamarbetet med Stig Lindberg så gör man det helt i Berså-mönstret.

Den nya kollektionen för tankarna till barndomsminnen från sommaren, och innehåller en vattenavvisande bordsduk, tygservetter, vattenavvisande sittdynor och storfavoriterna från den första kollektionen – de klassiska glasen från GRANIT i frostat Berså-mönster.

Genom att kombinera GRANITs expertis inom funktionella och estetiska produkter med Stig Lindbergs oöverträffade nivå av hantverkskunnande, har en unik kollektion skapats som är idealisk för människor som vill ha kvalitet, stil och funktion i sitt hem.

“Det är fantastiskt att se hur design och hållbarhet verkligen kan gynna varandra och förlänga livslängden på produkter som vi använder varje dag”, säger Karin Steen, designer på GRANIT.

Kollektionen finns tillgänglig i alla svenska GRANIT-butiker samt online på www.granit.com.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 18 times, 1 visit(s) today