Du i Fokus
Hem & Inredning

Förnya hemmet med Rustas textilnyheter

skriv ut

De mjuka nyheterna är många när Rustas höstsortiment landar i varuhuset i augusti. Här syns allt från gardiner och bäddset i linne till kuddfodral, plädar och kökstextilier i varma färger och vackra mönster.

Vi fortsätter att hitta inspirationen utomhus och den nordiska naturen bidrar med sin färgpalett. Mörkt gröna nyanser, gråtoner, brunt och beige är tongivande, men vi ser även bleka pasteller. Bland nyheterna för sovrummet syns bäddtextilier från Elsaform i linne och BCI-certifierad bomull.

Plädar i återvunna material som bomull och polyester värmer gott i soffan. I sortimentet finns även mängder av gardiner och prydnadskuddar i höstens färgskala som gör det enkelt att förnya i vardagsrummet.

Natur och romantik i mönstermixen
Lindelöv, ett vackert bladmönster i höstens färgskala, tar plats på gardiner, kappor och kuddfodral. För den som vill ta skogstemat ännu lite längre finns mönstret Magic forest, med ugglor, rävar och ekorrar i en fantasifull mix.

Ett annat tydligt stilspår är det romantiska. Småblommiga nyheten Libby i två färgställningar syns på flera textilier. Klassiskt rutiga Ginger för tankarna till fransk bistro och sätter prägel på höstens kök.

Mattor i naturmaterial
Höstens mattor har en tydlig gemensam nämnare – naturmaterial. En bubblare är kokosfiber som återfinns i två olika dörrmattor. Jute fortsätter att öka i popularitet, vilket avspeglas i en stor oval rumsmatta och en mindre dörrmatta. Mattor i ullblandning toppar mångas önskelistor och i höst adderas flera nyheter från Elsaform till sortimentet. Nu längtar vi till hösten!

Nyheterna finns i varuhuset från augusti.

 

Text och bild – Rusta

Visited 27 times, 1 visit(s) today