Du i Fokus
Hem & Inredning

FlowerTruck – Blommor på hjul!

skriv ut
Foodtrucks har de flesta av oss sett och kanske även handlat ifrån. Men en blomstertruck, har ni sett en sån? Nu finns en mobil blomsterbutik på vägarna runt Västerås. Det är nämligen där Sveriges första FlowerTruck hör hemma!

2:a- 8:e maj kommer Sara Hellsten och hennes FlowerTruck att stå på Bondtorget i Västerås. Intresset har varit stort för Saras nya koncept och efter premiären på Bondtorget så är nästa “stora” inbokade evenemang bland annat SummerBurst i Göteborg och Stockholm samt Västerås CityFestival.

Sara Hellsten, som ligger bakom konceptet med FlowerTrucken har under de senaste två åren drivit en “vanlig” blomsterbutik, som hon uttrycker det. För ett halvår sen kom hon på idén att ta butiken till kunderna istället för att kunderna ska behöva ta sig till butiken.

Vid ett besök hos FlowerTrucken kommer man bland annat att hitta färdiga och säsongsenliga buketter samt snittblommor och säsongens krukväxter. När FlowerTrucken inte är ute på vägarna, så hittar man Sara i hennes blomsterstudio på Östermalmsgatan i Västerås.

Vad kommer härnäst tro? ShoeTruck? BeerTruck? Man vet inte! Allt är möjligt!

Bild – pressmaterial, text – Marlene Rindå Jikita

Visited 23 times, 1 visit(s) today