Du i Fokus
Hem & InredningMode & Skönhet

Elsa Billgren visar Indiskas jul från Orienten

skriv ut
Indiskas julkollektion frontas i år av programledaren och bloggaren Elsa Billgren. Inspirationen till kollektionen är hämtad från Orienten där fokus på detaljer och dekoration tar stor plats, både inom mode och inredning. I färgpaletten syns inte bara den klassiska julröda färgen utan också mustig senapsgul, turkos, grön, cerise och petroleum.

På modesidan är kollektionen indelad i två olika garderober. I den ena syns klassiska julfärger såsom rött, guld och svart. I den andra garderoben syns den tydliga inspirationen från Orienten – där ett mönster är den klassiska chintzblomman. I denna garderob går plaggen i lila, blått, turkost och petroleum med plagg som är tänkta till både vardag och fest.

– Det är så kul att fronta Indiskas julkampanj då Indiska står för värme, mys och modiga mönstermixar, något som passar mig perfekt så här års. Det bästa med julen är att få kura upp med hela min brokiga familj hemma hos mamma, skratta åt underbart personliga rim, ta långpromenader, pyssla, tända ljus och gosa med min svärmors alla valpar, kommenterar Elsa Billgren.

I heminredningen ligger stort fokus på de handarbetade och mer personliga detaljerna – glitter, brodyr och pärlor pryder allt från julgransdekorationer till dukar och ljusstakar. Tanken med kollektionen är att mönster och färger ska våga mixas tillsammans, för att hitta en unik och personlig stil. Julgransdekorationerna är fler än någonsin och kommer i en rad olika utföranden, pärldekorerade, handmålade, mönstrade kulor men också stoppade tygdjur i form av – kameler, leoparder och elefanter. Förutom detta så är hållbarheten i fokus – alla julstjärnor är tillverkade i 100% återvunnet papper och julstrumpor, kuddar och löpare är gjorda av återvunna saree-tyger.

Julkollektionen finns tillgänglig i Indiskas butiker och på Indiska.com från och med v.44 och består av både mode, inredning och accessoarer.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 23 times, 1 visit(s) today