Du i Fokus
Hem & InredningMat & Dryck

Årets Lakritskalendrar!

skriv ut
Den traditionella julkalendern har utvecklats genom åren och bytt både innehåll och utseende. För ett par år sedan kom den första lakritskalendern som gick åt som smör i solsken. I år finns det flera, på Formex i augusti visades fyra av dem upp.

 

 

 

 

 

 

Lakritsfabriken

Den har länge varit efterfrågad och äntligen är den här, Lakritsfabrikens egen Adventskalender. En stor låda med 24 luckor fyllda med lakrits. Finn dina klassiska favoriter men även några nya spännande smakkombinationer. Här får du lite av allt! Kalendern innehåller även två tävlingar på sociala medier med möjlighet att vinna ytterligare lakritspaket. När kalendern är tom vänder man på lådorna så bildar de ett mönster.

Cirkapris: 399 kr, finns att köpa på Lakritsfabriken

 

Lakrits by Johan Bülow

Årets lakritskalender går i rosa och vitt för att göra din nedräkning inför julafton så ljus och glad som möjligt och rikta drömmarna mot gnistrande vita trädtoppar och barn som lyssnar efter jultomtens slädbjällror i snön. Med 24 spännande luckor finns en lakritsöverraskning gömd bakom varje datum.
Cirkapris: 350 kr, finns att köpa på lakrids.nu

 

Haupt Lakrits

24 olika smaker med minst två bitar varje dag. Några av de klassiska smakerna finns med, men också smaker som aldrig tidigare visats upp på marknaden. För att se vilken smak som döljer sig bakom varje lucka skrapar man dagens datum. Under lucka 24 finns en rejäl överraskning.

Cirkapris: 350 kr, finns att köpa på lakrits.se


Heavenly by Schöttinger
Årets lyxigaste kalender! Adventskalendern 2017 från Heavenly by Schöttinger innehåller 300 gram kvalitetsgodis i 24 olika luckor med lakrits, marsipan och mandel från standardsortimentet. Kalendern bjuder också på några nyheter och i lucka 24 finns en överraskning. I denna exklusiva kalender finns en spegel i locket som går att använda som en spegelbricka.
Cirkapris: 549 kr, finns att köpa på By Schöttinger

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressbilder

Visited 10 times, 1 visit(s) today