Du i Fokus
Hälsa & MotionMode & Skönhet

ZPump Fusion – pumpa upp och spring!

skriv ut
Reebok har tagit sin ikoniska The Pump-teknologi till nästa nivå och skapat nya ZPump Fusion, en löparsko som pumpas upp för att på ett unikt sätt anpassa sig efter just din fot.

ZPump Fusion lanseras under våren 2015 och kan stoltsera med en ny och patenterad luftfylld ovandel, som genom att pumpas upp gör det möjligt för skon att krama om foten och skapa en skräddarsydd passform för varje löpare. Skons sula är inspirerad av högpresterande ZRATED-däck som används inom Formel 1 och har tagits fram för att maximera fotens flexibilitet. Resultatet är en lättviktig löparsko som både ger stabilitet och tillåter dig att ta kurvorna snabbare än någonsin när du är ute och springer.

The Pump Technology – Den luftfyllda ovandelen är gjord av lättviktsmaterial och är helt justerbar. Genom att skapa individuell passform och skräddarsydd stabilitet hjälper den dig att prestera maximalt.

The Fusion Sleeve – En stretchig kompressionsplös som håller samman alla delar i ZPump Fusion och förenar pump-teknologin med varje enskild löpares fot för att ge optimal kontroll och komfort under löpningen.

ZRATED Outsole – Löpträning i högt tempo kräver flexibilitet. Förebilden bakom ZPump Fusions sula är de ZRATED-däck som används inom Formel 1 för att bilarna ska kunna ta de snabba kurvor som präglar sporten. Sulans kanter och räfflor ger fäste och kontroll så att löpare kan stanna, starta och vända på en liten yta.

Bild – pressbild, text – Marlene Rindå Jikita

Visited 17 times, 1 visit(s) today