Du i Fokus
Hälsa & MotionTeknik

Panasonic ger dig vingar!

skriv ut
Trasslar du med hörlurar, sladdar, ploppar som åker ur öronen och dåligt ljud? Vad sägs om att kunna träna med ett par trådlösa hörlurar som sitter perfekt i öronen och med bra ljud? Att slippa en massa trassel gör träningspasset ett par snäpp bättre och löpturen mer njutbar.

Panasonic Wings Bluetooth hjälper dig med allt detta! Lurarna var de officiella lurarna för OS i Rio, med trådlösa bluetooth hörlurar speciellt anpassade för träning. De är vattentäta och tvättbara och på 15 minuters laddning håller batteriet i 1,5 timme. De sitter bekvämt och på plats då både öronsnäckan och bandet går att justera och ljudet är riktigt bra.

Med i förpackningen följer en mängd olika storlekar på ”ploppen” man ska ha i örat, vilket gör att det finns någon som kommer att passa just ditt öra.

Testpatrullen har testat lurarna på alla möjliga sätt under sommaren. Att få igång dem var inte svårt alls och det var lätt att lära sig alla funktioner. Att ljudet är bra vid en lugn promenad är inte förvånande, men att det skulle vara lika bra under ett 5-kilometerslopp med mycket folk och störningsmoment var en överraskning. Den stänger alltså även ute ljud på ett tillfredsställande sätt och tappar inte uppkopplingen som andra lurar har en tendens att göra. Lurarna sitter där de sitter tack var det justerabara bandet, oavsett motionsform.

Vi är jättenöjda och kan absolut rekommendera Panasonic Wings Bluetooth!

Text och bild: Marlene Rindå Jikita

Visited 14 times, 1 visit(s) today