Du i Fokus
Hälsa & MotionTeknik

Jonathan Adler + Garmin

skriv ut
Garmin presenterar nu ett samarbete med den kända designern Jonathan Adler som skapat en armbandskollektion med sina signaturmönster till vívofit 2 och vívofit, Garmins populära aktivitetsmätare. Med moderna mönster i olika färger kan du med hjälp av Jonathan Adler och Garmin hålla stilen medan du utvecklar sundare vanor.

Jonathan Adler + Garmin kombinerar mode med funktionella wearables, så att användarna aldrig behöver välja mellan personlig stil och pålitlig teknik. Kollektionen har en mängd olika utbytbara band med Jonathan Adlers signaturmönster. På så sätt kan du vara aktiv dygnet runt med ett passande armband oavsett tillfälle. Båda vívofit-banden är vattentäta och har en batteritid på ett år så du behöver aldrig ta av dig det.

vívofit 2 visar hur aktiv du är och påminner dig när det är dags att röra på sig. Den räknar steg, kalorier, distans och registrerar din sömn. Under dina träningspass kan du para ihop vívofit 2 med en kompatibel pulsmätare och få pulsdata. Du kan också använda tidtagarfunktionen för att mäta dina aktiviteter med eller utan pulsmätare.

vívofit 2 synkroniseras automatiskt med din smartphone via Garmin Connect ™ Mobile App, så att du får en överblick av dina dagliga aktiviteter. I Garmin Connect, som är gratis, kan du se hur aktiv du är och ditt sömnmönster. Gå med i online utmaningar och vinn virtuella medaljer för extra motivation. För detaljerad kaloriräkning kan du koppla ihop ditt Garmin Connect-konto med MyFitnessPal® och jämföra kalorier mm. utifrån mål som du har i MyFitnessPal.

Jonathan Adler + Garmin armband beräknas finnas tillgängliga i maj 2015. Det är olika band till vívofit 2 och vívofit.

Bild – pressmaterial, text – Marlene Rindå Jikita

Visited 14 times, 1 visit(s) today