Du i Fokus
Hälsa & MotionMode & Skönhet

Gekås Ullared satsar stort på outdoorkläder

skriv ut
Gekås Ullared öppnar en ny avdelning för outdoorkläder och praktiska tillbehör för friluftslivet. ”Vi ser att människor efterfrågar funktionskläder som är tåliga och hållbara utan att de kostar skjortan” säger vd Boris Lennerhov.

Gekås Ullared satsar stort för att möta kundernas behov av produkter för en aktiv livsstil. För någon vecka sedan var det premiär för en helt ny outdooravdelning på varuhusets nedre plan.

– Vi gör en satsning på funktionella outdoorkläder i god kvalitet till riktigt bra priser. Att vistas i naturen och ägna sig åt aktiviteter utomhus har blivit en livsstil för många, inte minst under coronapandemin. Vi ser att människor efterfrågar funktionskläder som är tåliga och hållbara utan att de kostar skjortan, säger Boris.

Det nya sortimentet av friluftskläder lanseras under varumärket Protech som är Gekås egen produktutveckling och design. Kollektionen har fokus på kvalitet och hållbarhet för kunden som ställer höga krav på plaggens praktiska funktioner. Detta kompletteras med Strøva som är ytterligare ett nytt varumärke som tagits fram för satsningen på outdoor. Strøva är ett pålitligt och prisvärt bassortiment för friluftskläder och accessoarer.

– Vi planerar framåt och ser hur efterfrågan kommer att se ut både under och efter coronapandemin. Kunderna från våra nordiska grannländer kommer att återvända och då är det roligt att kunna presentera ett outdoorsortiment som varit extra efterfrågat bland norrmännen, säger Boris.

Gekås Ullareds nya outdooravdelning ligger på varuhusets nedre plan och erbjuder ett brett sortiment av outdoorkläder och praktiska produkter för friluftslivet. Under hösten 2020 har Gekås Ullared även invigt en ny sportavdelning på 2 000 kvadratmeter med kläder, redskap och tillbehör för en mängd olika sporter och träningsformer. I sortimentet finns bland annat utrustning för padel, vintersport, hemmaträning, cykel, golf och bollsport av alla de slag.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 31 times, 1 visit(s) today