Du i Fokus
Mat & Dryck

Svalkande hallontårta

skriv ut
ca 8 portioner

(springform 24 cm)

  • 500 gr Grekisk Yoghurt
  • 2 tsk strösocker
  • 400 gr tinade hallon
  • Blandade bär till dekoration
Gör så här:

Mixa ihop yoghurt, hallon och strösocker till en jämn smet. Häll över smeten i en springform, jämna till ytan och ställ i frysen. Frys över natten eller minst 6-7 timmar. Ta ut en god stund innan servering, minst 30 minuter. Lägg över på ett fint fat och garnera med bär.

Servera som den är med en klick grädde.

För er Viktväktare:

Points: 0 P för hela tårtan om man använder sötströ istället för strösocker och Grekisk Yoghurt 0% fett.

Personliga Points: 0-6 PP för hela tårtan om man använder sötströ istället för strösocker och Grekisk Yoghurt 0% fett från Larsa.

Mitt WW: Grön 6, Blå 0, Lila 0 för hela tårtan om man använder sötströ istället för strösocker och  Grekisk Yoghurt 0% fett från Larsa.

SmartPoints Flex: 0 SP Flex för hela tårtan om man använder sötströ istället för strösocker och Grekisk Yoghurt 0% fett från Larsa.

Recept – Martin Jikita & Marlene Rindå Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 333 times, 1 visit(s) today