Tonfiskpasta
4 Portioner
- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 röd paprika
- 1 msk olivolja
- 2 burkar tonfisk
- 50 gr svarta oliver
- rivet skal och saft av 1/2 citron
- salt
- svartpeppar
Gör så här:
Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur och finhacka paprikan. Fräs lök, vitlök och paprika i olivoljan i stekpanna. Häll av tonfisken och rörd ner den och oliverna. Låt det hela fräsa ihop några minuter. Tillsätt citronsaft och citronskal, salt och svartpeppar.
Servera med pasta.
För er Viktväktare:
Points: 7 P för allt, lägg till P för pasta.
Recept: Martin Jikita, bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 124 times, 1 visit(s) today
Pingback: Matsedel v 10