Du i Fokus
Mat & Dryck

Stroganoff med Oumph

skriv ut
4 portioner
  • 280 gr Oumph “Chunk”
  • 1 msk olja
  • 1 lök
  • ½ dl hett vatten
  • 1 buljongtärning, grönsaker el svamp
  • 1 burk/förpackning passerade tomater
  • 1 msk tomatpure
  • 2 tsk paprikapulver
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
Gör så här:

Dela oumphen i lagom stora bitar och bryn i stekpanna. Hacka löken och låt fräsa med oumphen en kort stund. Lös upp buljongtärningen i det heta vattnet, häll över i stekpannan och ha i resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar och låt allt koka ihop 5-10 minuter.

Servera med pasta eller ris.

För er Viktväktare:

Points: 11 P för hela grytan, om man använder matlagningsgrädde 4%, lägg till P för pasta/ris.

Personliga Points: 11-12 PP för hela grytan, om man använder matlagningsgrädde 4%, lägg till PP för pasta/ris.

Mitt WW: Grön 3, Blå 3, Lila 3 per portion om man använder matlagningsgrädde 4%, lägg till SP för pasta/ris.

Recept och bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 47 times, 1 visit(s) today

Ett svar på ”Stroganoff med Oumph

Kommentarer är stängda.