Du i Fokus
Mat & Dryck

Ridderheims lanserar nio nya charkprodukter

skriv ut

Ridderheims breddar sitt populära plockmatsortiment med riktigt god, italiensk chark. Faktiskt lanseras hela nio tunt skivade, charkprodukter med smak och kvalitet från delidisken, så alla kan hitta sin favorit att plocka fram.

Ridderheims vill berika varje dag och måltid med färg, smak och njutning. Med inspiration från världens kök gör man nu ett ordentligt nedslag i Italien och plockar hem hela nio charkprodukter som är enkla att plocka fram när som helst det vankas umgänge.

Det ska vara enkelt att umgås kring mat, och gott såklart! Charken passar perfekt till Ridderheims oliver, marinerade ost, vitlöksklyftor, och ja till allt vi erbjuder faktiskt. Det är smakrikt, lätt att plocka fram och färdigt att servera. Buon Appetito! säger Karolina Szczepanska, Brand Manager, Ridderheims.

Bland nyheterna hittar vi:

Prosciutto Crudo – tunt skuren prosciutto

Coppa Tradizionale – tunt skuren coppa

Magnifico – mager italiensk salami

Salame AL Tartufo – tunt skuren tryffelsalami

Salame della Tradizione – tunt skuren traditionell salami

Duo Fiocco & Salame Milano – tunt skivad fiocco

Salame Picante Dolce – tunt skuren stark salami

Antipasti Gusto Tartufo – prosciutto, negronettosalami, tryffelsalami, grissini

Antipasti Gusto Calabria – prosciutto, coppa, stark salami, grissini

Testpatrullen har såklart provat alla nyheterna och konstaterar att det inte går att välja någon favorit. Alla är fräscha och välsmakande, perfekt att köpa hem och enkelt servera. De tunt skurna skivorna blir extra läckra vid servering och är så otroligt goda!

­

Karolina Szczepanska, Brand Manager på Ridderheims, säger

– Vi är övertygade om att alla kommer att älska charken. Med vårt breda utbud finns något som passar alla, oavsett smak och preferenser.

Alla charknyheter håller hög kvalitet och tillverkas i Italien enligt lång tradition av erkänt duktiga italienska charkproducenten Negroni. Finns hos Ica som tagit in de sju charkprodukterna, Hemköp och Citygross tar in alla nio inklusive Antipastibrickorna.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 11 times, 10 visit(s) today