Du i Fokus
Hem & Inredning

Byon lanserar glaskollektion i mjuka toner av peach och brunt

skriv ut

När Byon lanserar glasserien Opacity i färgat glas möts nostalgi och modern estetik på ett lekfullt sätt. Kollektionen innehåller vinglas, champagnekupor och dricksglas i mjuka nyanser av brunt och peach – en serie som skapar en wow-effekt och lyfter vilken dukning som helst.

Färgat glas har länge varit en symbol för tidlös elegans och kreativ dukning, och nu återvänder trenden starkare än någonsin. Genom att blanda retroinspiration med dagens designtrender vill Byon skapa glas som inte bara används för att servera drycker, utan också blir en central del av bordets helhetsintryck.

– Glasens unika nyanser kan förvandla även de mest vardagliga dukningarna och ge varje dryck en ny dimension. Oavsett om det är vin, champagne eller vatten i glasen, höjer den nya kollektionen atmosfären kring bordet. För en ännu mer lekfull och personlig dukning ser vi gärna att man kombinerar färgade glas med de klara glas man redan har hemma, säger Beatrice Lindgren, design- och konceptchef på Byon.

Glasserien Opacity är designad för en idealisk upplevelse – på bordet, i handen och när du dricker. De tunna och sofistikerade glasen har ett vackert vridet mönster som ger en lekfull detalj i det färgade glaset. Både den mjuka persikotonen och den djupt bruna nyansen är enkla att kombinera med vilken dukning som helst. En design som perfekt balanserar lyx och modern edge.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 5 times, 1 visit(s) today