Pasta Carbonara Oumph! Style

skriv ut
2-3 personer:
  • 280 g Oumph! gärna Salty & Smoky
  • margarin/smör till stekning
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl grädde
  • 1 msk grönsaksbuljongpulver (alt. halv buljongtärning)
  • 1 msk ljus soja
  • 40 g finriven ost
  • salt och svartpeppar
  • babyspenat och tärnade tomater

 

Gör så här:

Stek Oumph! tills den får en fin stekyta. Lägg i finhackad vitlök på slutet. Tillsätt grädden och grönsaksbuljongen. Koka upp. Vänd i valfri mängd pasta och den rivna osten. Avsluta med soja, spenat och tomat. Servera direkt.

 

För er Viktväktare: 6 SP per portion (om man får ut tre portioner) om man använder 1 msk smör och rapsolja, 4%-ig matlagningsgrädde och 12%-ig ost. Lägg till SP för pasta.

 

Recept och bild –  Oumph!