Snabb och enkel Gino
Till 4 portioner behöver du:
- 250-300 g frysta hallon/blåbär
- 50-100 g vit choklad
- 50 g mandelspån
Gör så här:
Fördela bären i 4 portionsformar. Strö över mandelspånen och riv över den vita chokladen. Grädda dem i 225 grader varm ugn i cirka fem-10 minuter. Chokladen ska bara smälta och mandeln ska få lite färg.
Servera den varma efterrätten med lite glass, vispad grädde eller vaniljsås. Snabbt enkelt och rätt så magert och väldigt gott!
För er viktväktare:
Points: 25 P för allt om du använder 50 g vit choklad, och 42 om du använder 100 g vit choklad.
Personliga Points: 25 PP för allt om du använder 50 g vit choklad, och 42 om du använder 100 g vit choklad.
MittWW: Grön 6, Blå 6, Lila 6 per portion, om du använder 50 g vit choklad och 10 (Grön, Blå och Lila) om du använder 100 g vit choklad.
Recept och bild – Nadjaskitchen
Visited 516 times, 2 visit(s) today