Du i Fokus
Upplevelser

Vinter på Norrviken − värme, hopp & ljus

skriv ut

För femte året i rad skapas magi i ett glimrande vinterlandskap på Norrvikens trädgårdar. Musik, eldshow, ljus och lokalproducerad mat är några av de numera återkommande inslagen som besökarna får njuta av. Tillsammans skapas nya gemensamma minnen i en miljö där enbart värme, hopp & ljus får utrymme.

Årets upplaga av Vinter på Norrviken kommer bjuda på en park fylld av värme och gemenskap. Parken lyses upp av ljus och eldar som inbjuder till att stanna upp och samlas kring. Vinterns ledord; värme, hopp och ljus gör sig påminda i olika former i trädgårdarna genom bland annat musik och uppträden av glittrande väsen som dyker upp på de mest oväntade ställen. I Erikshus känner man doften av skog och gran under stjärnhimlen.

Renässansen för tankarna till spegelsalen i Versailles, un, deux, trois − dansen kan börja. Nytt för i år är Norrvikens julgran som inte kommer lämna någon oberörd. Strosa i parken och låt dig underhållas och skäm bort dig med godsaker för såväl öga som gom.

Ta tillfället i akt och förena ett besök under Vinter på Norrvikens trädgårdar med Ravinen kulturhus − en levande och dynamisk mötesplats för konst, musik, upplevelser och design. Här finns bla skapande verkstad för såväl ung som gammal och i Birgit Nilsson-salen får man uppleva den meditativa ljus- och ljudinstallationen, ”Snö”.

Njut av julens smaker och härligt ljus
Hos Orangeriet restaurang dukas ett smakrikt och vällagat skånskt julbord av råvaror från lokala producenter upp. Vid bokning av julbord ingår entrén till Norrvikens trädgårdar. För tredje året i rad börjar ljusupplevelsen på Vinter på Norrviken med brinnande marschaller redan vid infarten till Båstad.

Öppettider i parken(samtliga besök bokas)
Vinter på Norrviken 30 november-18 december

Text och bild – Pressmaterial

Visited 23 times, 1 visit(s) today