Du i Fokus
Upplevelser

Julfest på spännande Voodoo Room

skriv ut

Johan Carléns fester är både populära och omtalade. Årets julfest “a la Carlén” ägde rum på otroligt häftiga Voodoo Room, som öppnade på söder i början på året. Här bjöds på kreolskt julbord, spännande atmosfär och minishow med Dogge Tomtelito.

Voodoo Room på Folkungagatan är ett alldeles nytt inslag i Stockholms restaurangvärld. Här lockar man med spännande atmosfär och kreolska smaker. Det är verkligen annorlunda, som att kliva in i en helt annan värld. Här möts man av ett helt träd mitt i restaurangen, blandade möbelstilar, mängder med lampor och varma färger. Här hänger cyklar, cymbaler och trummor i taket, spöklika masker och helt fantastiska väggmålningar. Det är överväldigande och väldigt charmigt. Det skulle ta flera veckor att försöka se alla detaljer.

Att ha fest här blir med ens självklart bara man kliver över tröskeln. Det finns plats för många, både att sitta avskilt och samlat. Kvällens gäster lät sig väl smaka av det lilla julbordet, med bland annat ett par utvalda sillar, revbensspjäll och skinka. Många var kvar ovanligt länge, det kan ju bara innebär att det var väldigt trevligt.

Här är bilder från kvällen:Text & film – Jikitas, Bild – Daniel Söderberg/Greenpix och Jikitas

Visited 52 times, 1 visit(s) today