Du i Fokus
MusikUpplevelser

Danny Saucedo bjuder på årets show!

skriv ut
Han kan dansa, han kan sjunga, han har 20 lysande trianglar och 10 dansare. Danny Saucedo har alla förutsättningar för att bjuda på en fantastisk show och det gör han också. “Danny Sauseco – The run(a)way show 2.0” är årets show, utan tvekan!

Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Många såg potentialen i Danny redan 2014 när han klev in framför Idol-juryn. Idag är han en fullfjädrad artist, med shower i världsklass. ”The run(a)way show 2.0” visar vilket proffs han blivit och vad man kan åstadkomma med annorlunda scenlösningar, 20 lysande trianglar och 10 dansare.

Scenen må se enkel ut vid första anblicken och för tankarna till en cat-walk. Tanken visar sig vara helt rätt, när showen drar igång skrider modellerna ut som ett pärlband av  fantasifulla kostymer. Snart ser vi att hela showens scenkostymer är extravaganta över lag, med både haute couture, latino-inspirerat och mer avskalat. Allt med design av det Göteborgsbaserade NA-KD.

Redan från första minuten är det fullt ös och publiken lyder Dannys minsta vink. Tempot är mestadels högt, men så kommer ett lågmält mellansnack där vi får veta mer om Danny och hans tankar. Han delar ödmjukt med sig av sina brister och tillkortakommanden, men även av sina tankar och grubblerier. Då och då visas korta filmsnuttar bakom hans rygg, som knyter ihop showen på ett otroligt smart sätt.

Danny är smart. Eller så har han omgett sig med ett smart team. Den enkla scenen är långt ifrån enkel, utan ytterst komplicerad och med smarta tekniska lösningar. De 20 trianglarna är i sig ett skådespel som vi hade kunnat njuta av bara som de är, medan de dansar runt, både högt och lågt, i olika fantasifulla mönster och färger. Tillsammans med dansarna blir det en magisk mix av färg, ljus, dans och känslor. En helhet som vi sällan sett på en scen.

Vi känner oss exklusivt inbjudna till en privat fest som vi aldrig vill ska ta slut. Det är snyggt, läckert, inspirerande, medryckande. Ja, alla superlativer man kan tänka sig. Danny Saucedo ”The run(a)way show 2.0” är världsklass och skulle platsa på vilken scen som helst i världen. Han är definitivt redo att erövra världens större arenor!

 

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita

 

Visited 29 times, 1 visit(s) today