Du i Fokus
Upplevelser

Labero trollar och förtrollar i ny dinnershow

skriv ut

Betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Joe Labero är tillbaka på hemmaplan igen. Igår var det smygpremiär av hans nya dinnershow på restaurang La Botanica i Westfield Mall of Scandinavia. “Laberos Magic World” är en helkväll med spektakulär underhållning och väldigt god mat.

När Labero återvänder till Sverige är det inte till de storslagna arenorna, utan för en mer intim show och närkontakt med publiken. Den här gången är scenen inne på restaurang La Botanica i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Här står borden så tätt att man lär känna bordsgrannen direkt. Det gör också att man som publik får närkontakt med magikern och showen får en nästan familjär känsla.

Den 90 minuter långa showen kantas av fascinerande nummer där det ena tricket är mer obegripligt än det andra. Labero interagerar hela tiden med publiken och är fenomenal på att hålla reda på namnen på dem han för dagen använder i showen. Det är högt tempo och minsta sagt många bollar i luften. Att han är fingerfärdig är ingen nyhet.

“Laberos Magic World” är en exklusiv magisk föreställning som inte bara innehåller magi och spektakulära trick, utan även är en resa i Laberos liv. Vi får veta mer om hur Bengt från Småland blev Labero, magikern med över tre årtionden av globala turnéer. En dinnershow som känns mer genuin än tidigare shower och lite mer personlig.

Men hela upplevelsen startar faktiskt innan showen. La Botanica har en fantastisk buffé, med mat från all världens länder. Allt är otroligt vällagat och gott och här finns definitivt något för alla. Som bonus finns en efterrättsbuffé som inte liknar något annat. Två hela väggar fulla med bakverk, glass, godis – det är faktiskt helt galet!

Bilder från kvällens premiärmingel


“Laberos Magic World” visas på La Botanica tom 27/4 -24.


Text, bild och film – Jikitas


Visited 228 times, 1 visit(s) today

Ett svar på ”Labero trollar och förtrollar i ny dinnershow

Kommentarer är stängda.