Du i Fokus
Upplevelser

“K8 stand-up” på Kajskjul 8 sommaren 2019!

skriv ut
Den 29 juni är det premiär för Göteborgs nya stand-up scen ”K8 stand-up” på Kajskjul 8. Tillsammans med några av Sveriges skarpaste, roligaste och mest folkkära komiker kommer det att bjudas på förstklassig stand-up hela sommaren! På scen; Kodjo Akolor, Ann Westin, Hasse Brontén, Emma Knyckare, Lennie Norman och Robin Paulsson m.fl.

”K8 stand-up” bjuder in till igenkänning, leenden, gapflabb och skrattattacker. Kvällen startar med en presentation och uppvärmning av kvällens MC, följt av att kvällens rookie. Denne presenteras och ges chansen att dela med sig av sina oneliners till publiken och bli en av morgondagens stjärnor som upptäcks. Därefter kommer kvällens support och tänjer på skrattmusklerna inför aftonens headliner som går på scen! Ett samarbete tillsammans med ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up”.

”K8 STAND-UP”

29 Juni – Kodjo Akolor

6 Juli – Ann Westin

13 Juli – T.B.A

20 Juli – Lennie Norman

27 Juli – Robin Paulsson

3 Augusti – Hasse Brontén

17 Augusti – Emma Knyckare

 

Kodjo Akolor – är kanske mest känd som en av programledarna för Melodifestivalen, Musikhjälpen, P3 Guld och inte minst Morgonpasset i P3 där han med sitt sprudlande humör och en nyfikenhet fått trötta svenskar att piggna till. Parallellt med radio- och TV-livet har Kodjo blivit en av landets mest uppskattade och roligaste komiker. 2015 debuterade han med sin egen stand-up show ”Brott mot jantelagen” och gav sig ut i landet för att prata om att vi faktiskt ska tro att vi är något.

Ann Westin – honär vald till Sveriges bästa kvinnliga ståuppare inte mindre än tre gånger. Senast med motiveringen “Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar utvecklas”. Många är förvånade över att hon har fått priset tre gånger. Det borde varit fler.

Lennie Norman – började som musiker men övergick till att leverera träffsäker humor som fick många gillare och några ogillare. Som en av pionjärerna inom svensk stand-up satte han genast ribban, och han la den högt med en gång. Förra året turnerade han runt om i Sverige sin egen show “Gubbvarning”.
Hasse Brontén – är före detta Säpo-polisen som blev programledare för ”Efterlyst” och startade podcasten ”Snutsnack” som på kort tid har den blivit en av Sveriges mest uppskattade poddar. Han är även en av Sveriges mest bokade komiker. Det här är ett av många citat som sammanfattar hans framträdanden på ett bra sätt: ”Hasse får med sin härliga personlighet och avslappnande humor vilken publik som helst att ha en fantastisk rolig kväll!

Emma Knyckare – har skaffat sig en stor fanbase med sina radioprogram, som programledare, sin egen festival och stand-up show. Under flera år var hon bland annat programledare för “Morgonpasset” och “Tankesmedjan”. Hon var också programledare för “Musikhjälpen” 2013 och drog igång sitt eget radioprogram “Knyckare i P3″ samma år. Förra året startade hon ”Statement festival” och turnerade med sin ståuppshow ”Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”.

Robin Paulsson – med sin populära talkshow ”Robins” är det få som inte vet vem Robin Paulsson är. Som programledare för Melodifestivalen 2015 tillsammans med Sanna Nielsen mötte han en ännu större publik. Alla kanske inte känner till att han dessutom har skrivit manus till sketchprogrammen ”Kvarteret Skatan” och ”Extra Allt”.Robin har även medverkat i ”Parlamentet” och varit programledare för ”Svenska Idrottsgalan” ett par gånger.

Biljetterna till ”K8 stand-up” på Kajskjul 8 bokas via www.kajskjul8.se 

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 9 times, 1 visit(s) today