Du i Fokus
ResorUpplevelser

Julrummen på Haymarket är tillbaka!

skriv ut

Snart är granen på plats och glöggen rykande varm. Haymarket i Stockholm och Blossa slår för tredje året i rad upp dörrarna till de populära julrummen med maximal julstämning och möjligheten att uppleva en fridfull jul utan stress.

Många upplever hösten och vintern i Sverige som mörk och kall, och när vi närmar oss jul ökar pressen över allt som ska hinnas med. Med Rum 24 & Svit 24 vill Haymarket och Blossa lysa upp en annars lång och mörk höst och ge så många som möjligt en liten paus från alla måsten och istället bara koppla av i julgransljusens sken.

– Längtan till årets härligaste högtid börjar tidigare och tidigare för varje år men för många blir julen press och stress. I Rum 24 och Svit 24 vill vi på Blossa vill ge alla julälskare möjligheten att stanna upp och njuta och låta julkänslan infinna sig, säger Emelie Eriksson, Senior brand manager för Blossa.

I rumsbokningen ingår ett besök på Åhléns City Stockholm, Personal Shopping. En shoppingupplevelse där gästen får hjälp att hitta de perfekta julklapparna och på så sätt minska julstressen. Som gäst sitter du i lugn och ro i Åhléns lounge och bjuds på glögg och praliner, parallellt som stylister väljer ut de perfekta klapparna.

– Redan i våras fick vi de första förfrågningarna om att boka vistelse i julrummen. Och nu sparar vi inte på krutet när vi bjuder in till två förtrollande rum tillsammans med Blossa. Ambitionen är att man som gäst, oavsett ålder, ska kliva in och känna en omedelbar och maxad julkänsla, säger Hanna Meinl, Marketing Manager på Haymarket.

Förutom rummens julinramning, kan man njuta av klassiska julfilmer, lyssna på julmusik som spelas i högtalarna och dricka Blossa alkoholfri glögg som alltid står framdukad. Dessutom kan man i bar Americain beställa en julinspirerad cocktail baserad på årets årgångsglögg, Blossa 23, skapad av Haymarkets prisbelönta bartender. I år firar Blossas årgångsglögg 20 år genom att resa hem och inspireras av Gamla stan, platsen där den allra första Blossa-flaskan tappades för över 100 år sedan.

Rum 24 & Svit 24 är ett samarbete mellan Blossa, Haymarket och Personal Shopping på Åhléns City.


Text och bild – Pressmaterial


Visited 14 times, 1 visit(s) today