Du i Fokus
ResorUpplevelser

Elite Stadshotellet Karlstad – VANA-spa samt takterrass med pool

skriv ut
Elite Hotels of Sweden fortsätter att satsa på upplevelsehotell i allmänhet och på Karlstad i synnerhet. I det nybyggda huset med 45 nya hotellrum intill det anrika stadshotellet uppfylls hela bottenplan av ett förstklassigt spa. Taket blir en oas med pool, servering och lounge-del i hög internationell klass.

Elite Hotels of Sweden har sedan en tid tillbaka lagt än mer fokus just på privatresenärens och konferensgästens upplevelse. Ett par av varandra oberoende konsumenttrender talar till fördel för detta: ett större fokus på hållbarhet och en vilja att söka upplevelser snarare än enkom logi. Som ett led i detta arbete byggs nu en rad spa-anläggningar och tillhörande upplevelser tillsammans med VANA.

Det första VANA spa öppnade i Elite Palace Hotel i Vasastan i Stockholm under 2020 och nu har alltså nästa VANA spa, med tillhörande takterrass; Rooftop by VANA, öppnat. Fler är planerade och innan halvårsskiftet 2022 kommer fyra VANA spa finnas i Sverige – alla med samma höga kvalitet.

– Att få erbjuda våra gäster att kunna ligga och se ut över Klarälven en solig vår- eller sommardag samtidigt som de avnjuter något svalkande, eller för den delen att kunna ta en paus från vardagen och unna sig en dag på spa – är en dröm som besannats. Vi vill helt klart vara en självklar del i att hjälpa våra gäster att sätta guldkant på tillvaron, säger Caroline Chakraborty, ägare Elite Hotels of Sweden.

– Det är oerhört roligt att ha förmånen att få göra denna satsning nu. Vi har sen en tid tillbaka lagt ännu större fokus på att erbjuda våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Det följer vår övergripande idé om att erbjuda Sveriges bästa hotellupplevelse, säger David Halldén, VD för Elite Hotels of Sweden.

På VANA njuter man av ett avkopplande besök i en inspirerande och elegant miljö med pool, hamam, ång- och torrbastu och upplevelseduschar. Allt med fantastisk utsikt över Klarälven och dess glittrande vatten utanför. Här kan man få en lyxig spa-behandling i något av behandlingsrum och sedan kan man  slå sig ner framför brasan och fyllas på med energi samtidigt som man kopplar av.

Här finns allt för att för en riktigt avkopplande stund. I spabaren finns läckra drycker och god mat och vill man finns där även möjligheten att bo kvar på hotellet för en komplett spa-vistelse.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild -Elite Hotel

 

Visited 20 times, 1 visit(s) today