Du i Fokus
Upplevelser

Danny Saucedo – NU!

skriv ut

Daniel Gabriel Allessandro Saucedo Grzechowski är ett långt namn, lite för långt om man ska ha det som artistnamn. Danny Saucedo är mycket enklare! Nu kan du se honom på Hamburger Börs på en av de snyggaste scener någonsin!

Danny är bara 31 år gammal, men har hunnit med en hel del under sina tio år som artist. Det har gått några år sedan han lite osäkert och wailande sökte in till Idol, men redan då fanns en utstrålning som han nu fulländat. Att han är charmig råder det inget tvivel om och några skandaler har man heller aldrig hört talas om.

danny_mb-4317

Men Danny är inte bara charmig, han kan dansa, spela och sjunga också! Han är en fullfjädrad artist ut i fingerspetsarna och har tillsammans med Fredrik Benke Rydman och Martin Luuk skapat en otroligt häftig scenshow på Hamburger Börs i Stockholm. Scenen som är något alldeles extra snurrar, lutar, blinkar och blixtrar. Tillsammans med musiker och dansare blir detta något väldigt speciellt. När Danny sedan med passion börjar berätta om Fibonaccis talserie (matematik) blir man lite förvånad…

Mellansnacket handlar om mamma, tiden innan han slog igenom, genombrottet, den mindre trevliga tiden efter melodifestivalen och en massa annat. Mycket berättade han om i tv-programmet Så Mycket Bättre, men en del är nytt. Som när han upptäckte vad han egentligen ville ha ut av livet, det var kanske inte den där miljondollarvillan trots allt…

Det är alltså inte fullt ös alla 90 minuter. Vi får träffa en ödmjuk Danny, ensam med sitt piano, dansaren, sonen och vännen. Scenen är snygg, ljuset är snyggt, dansarna är suveräna. Det här är showen för kompisgänget, aw, möhippan eller som starten på en rolig kväll.

Det är bara att spänna fast sig och åka med! NU!

Spelas på Hamburger Börs tom 29 april 2017

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – PR Beyond

Visited 17 times, 1 visit(s) today