Du i Fokus
Mat & Dryck

Lättare nyheter från Estrella

skriv ut
Nu släpper Estrella nya Lättare chips med 30 % mindre fett men med samma goda smak! Samtidigt lanseras ett helt nytt chips gjort på proteinrika linser.

Den 26 januari lanserades “Estrellas tyngsta nyhet – nya, lättare chips med 30 % mindre fett och 100 % god smak”. De nya lättare potatischipsen kommer i smakerna Salt och Sourcream & onion.

Men inte nog med det – Estrella lanserade även helt nya chips gjorda på proteinrika linser och 40 % mindre fett. Det vågformade linschipset är kryddat med smak av Sourcream & onion och är ett krispigt chips perfekt för att dippa eller njuta av precis som det är. Linschipsen med 40 % mindre fett innehåller 13 % protein!

Testpatrullen har testat chipsen och kan konstatera att favoriten av nyheterna är linschipset! Otippat bland ungdomarna som testade och som blev minst sagt förvånade när vi berättade om innehållet. Alla sorterna är krispiga och goda och lämnar inget fett på fingrarna som traditionella chips gör. De känns lite fräschare helt enkelt. Bra alternativ till dippen!

Text – Marlene Rindå Jikita, bild – Estrella

Visited 14 times, 1 visit(s) today