Du i Fokus
Hälsa & MotionTeknik

Klockan för dig som älskar golf!

skriv ut
Garmin presenterar Approach X10, en bekväm golfklocka som är laddad med över 41000 banor från hela världen. Golfare på alla nivåer kan enkelt se exakt avstånd till olika delar av banan samt olika sorters hinder på klockans pekskärm.

– Approach X10 är en enkel och smart golfklocka som är perfekt för nybörjare som vill lära sig att spela, men också för erfarna golfare som vill ha en klocka som mestadels används på golfbanan, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

Med Approach X10 ser du avståndet till olika delar på banan. Den visar även doglegs, layups och hinder som finns i de över 41 000 banor som är förladdade i enheten och där det ingår gratis uppdateringar. Enheten synkar sig löpande i takt med att du förflyttar dig på banan. Dessutom håller den koll på greens, puttar, fairways och avstånd från boll till hål. Tack vare Approach X10:s Green View-display kommer du kunna se hur greenen ser ut och enkelt placera en pin på pekskärmen.

Approach X10 är en av flera golfklockor som är kompatibel med den nya Garmin Golf-appen där du bland annat kan delta i veckotävlingar. Med gratisappen kan du tävla mot vänner och andra golfare på samma bana, och dessutom se andra spelares rankning, poäng, handikapp mm. Du kan dessutom använda appen för att skapa dina egna turneringar och bjuda in vänner för att delta. Mata in dina poäng manuellt eller ladda upp från Approach X10 genom att använda Garmin Express och se poängen i Garmin Golf-appen.

Approach X10 har en slank, bekväm och diskret design med en 1-tums pekskärm. Den är vattentålig upp till 5 ATM[1], vilket innebär att den tål en regnskur under golfrundan eller svett under en varm dag. Batteritiden är upp till tolv timmar i GPS-läge – perfekt för dig som vill spela flera omgångar.

Approach X10 finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 2 099:-

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 11 times, 1 visit(s) today