Du i Fokus
Resor

Semestra som en superstjärna!

skriv ut
Vad sägs om att byta ut en trist vardag till en lyxig semester och bo som när stjärnorna vill koppla av? Hotels.com™ har listat fem lyxiga destinationer där superstjärnorna checkar in när de behöver en paus från paparazzis och röda mattan. Kanske kan du lyckas få en snabb glimt av din favorit…

Kändisspana vid poolkanten i Los Angeles

Legendariska Beverly Hills Hotel har länge varit rätt plats för bra kändisspotting. Här samlas Hollywoods elit när de behöver varva ner. Med hotellets lyxiga poolområde, två restauranger, fyra barer och limousine-service förstår man varför några av de mest flitiga besökarna är superkändisar som bland andra Sandra Bullock, Nicole Richie och Mick Jagger.

Bo på kändisarnas favoritstrand i Rio

När de rika och berömda ställer siktet mot Rio de Janeiro är art deco hotellet Belmond Copacabana Palace en återkommande favorit. Med bästa strandläget kan superstjärnorna varva ner i den Louis Vutitton-designade lobbyn eller plaska runt i en av Rios största pooler. Här har bland andra Justin Bieber, Will Smith och Helen Mirren bott vid ett flertal tillfällen.

Koppla av på Sydneys bästa utomhusterrass

Med den bästa utsikten över hamnen i Sydney har Park Hyatt blivit ett populärt stopp för jetsettande kändisar som Lady Gaga, Zac Efron och Rihanna. Hotellet känns minst sagt passande för kändiseliten med butler tillgänglig dygnet runt, privat hiss och lyxiga utomhusterrasser.

Superstjärnornas semesterfavorit på Maldiverna

Att Maldiverna är en favoritdestination för våra superstjärnor är känt sedan länge. Men vill du verkligen leva som en kändis på plats ska du checka in på femstjärniga One & Only Reethi Rai. Här har exempelvis familjen Beckham semestrat och Tom Cruise och Katie Holmes valde att åka hit på sin smekmånad när det begav sig.

Vila ögonen på kändisarnas yachts i Kapstaden

Med bästa läget vid den yacht-täta marinan i Kapstaden ligger det femstjärniga Cape Grace Hotel som lockar A-list kändisar som Hillary och Bill Clinton, Matt Damon och Oprah Winfrey. Med de vackra bergen i bakgrunden, vattnet precis intill i kombination med den mest utsökta lyx och service förstår vi att megakändisarna kan relaxa här.

Bild och text – pressmaterial

Visited 9 times, 1 visit(s) today