Du i Fokus
Resor

Ny expresslinje Stockholm – Arlanda

skriv ut
I slutet av juni fick Stockholmarna en ny expresslinje mellan Stockholm City och Arlanda och ytterligare ett alternativ att ta sig till och från flygplatsen. Flygplatsturen tar cirka 45 minuter och biljettpriset är från 39 kronor.

Den 25:e juni invigde FlixBus en ny flygplatslinje mellan Stockholm City och Arlanda som avgår varje halvtimme. Restiden är 45 minuter och turen stannar även vid S:t Eriksplan, Norra Stationsgatan, Haga Norra, Frösunda och Järva Krog.

Den nya linjen är en väldigt spännande satsning för FlixBus! Under en längre tid har vi fått önskemål från kunder om att införa mer frekventa och regelbundna avgångar till Arlanda. Med den nya linjen erbjuder vi ett väldigt prisvärt och smidigt färdsätt till och från flygplatsen! berättar Peter Ahlgren, VD för FlixBus i Norden.

Bussarna avgår varje dag med start kl. 04:50 på morgonen från Gate 1 på Cityterminalen mot Arlanda och kl. 06:00 från Arlanda mot Cityterminalen. Enkelbiljetter från 39 kronor FlixBus tillämpar dynamisk prissättning. Ju tidigare biljetten bokas desto billigare blir det. Priset på Arlandaturen är från endast 39 kronor vilket gör turen till en av marknadens mest prisvärda sätt att resa till och från Arlanda. Som en extra bekvämlighet kommer resenärer även kunna nyttja sina köpta biljetter på valfri avgång upp till 12 timmar före och efter den bokade avgångstiden.

Som alltid, belönar FlixBus passagerare som bokar tidigt med de lägsta tillgängliga biljettpriserna och just för vår flygplatslinje har vi upprättat så kallade ”öppna biljetter” för att ge resenärerna extra trygghet och flexibilitet, ifall de av någon anledning skulle missa sin bokade avgång, t.ex. pga. försenat flyg, bagage som dröjer eller köer, säger Peter.

Biljetter kan köpas på FlixBus hemsida eller i App, på plats i FlixBus butik i Cityterminalen samt hos Pressbyrån och 7-Eleven. Det går också att köpa biljetter ombord på bussarna där passagerare kan betala både med Swish och med kort.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 27 times, 1 visit(s) today