Glamping på 21:a våningen

skriv ut
Nu tar Quality Hotel The Weaver i Mölndal glamping till en högre nivå. På hotellets takterrass på 21:a våningen erbjuds city glamping där man kan uppleva det bästa av både stad och natur.

Till skillnad mot traditionell camping med tunna tält, luftmadrass och sovsäck erbjuder hotellet ett lyxtält, med komfortabel hotellsäng, sköna lakan och hotellservice. Dessutom finns privat dusch och toalett i anslutning.

I övernattningen ingår även 24-timmars service, ett fullt utrustat gym och en riklig frukostbuffé med allt man kan önska sig. Blir man hungrig tar man enkelt hissen direkt ner till hotellets egna restaurang & bar, Brasserie X. Eller få maten levererad till tältet för att njuta middagen på den egna terrassen med magisk utsikt över Göteborg och Mölndal.

– Vi tycker att detta var en jätterolig idé som passar hotellets fantastiska läge, och jag vågar nog påstå att vi är de enda i Sverige som erbjuder en glamping på en takterrass. Rofyllt men ändå så centralt. Mitt i city kan våra ”glampers” sitta vid sitt tält och njuta av utsikten och varandras sällskap. Tänk att på kvällen få krypa in i tältet för att sova i en skön ny bäddad hotellsäng med stjärnhimlen ovanför sig. Helt magiskt, säger Quality Hotel The Weavers VD och hotelldirektör Sara Lake.

På ena sidan hotellet tronar Safjället, ett naturreservat med både skog och små sjöar På andra sidan går spårvagnen som tar dig till Liseberg på endast 8 minuter och fortsätter man ytterligare några minuter är man mitt i centrala Göteborg. Flera badplatser i Mölndal finns inom cykelavstånd och cykelservicen Styr & Ställ finns precis utanför dörren

Detta är en alldeles unik upplevelse för de som vill göra något roligt och spännande. Perfekt för romantiska par, födelsedagsfirare, livsnjutare och äventyrslystna som letar udda upplevelser, men även för hela familjer som kan tänka sig att knö ihop sig i ett tält.

 

Text och bild – Pressmaterial