Du i Fokus
Resor

Efter succén i fjol – Nya möjligheter att hemestra i Dalhalla

skriv ut
Efter förra sommarens uppskattade koncept släpps nu nya möjligheter att hemestra med husvagn eller husbil i Dalhalla. 

Under några utvalda datum, med start 21 maj, bjuder Dalhalla återigen in till övernattning med husbil eller husvagn nere i det natursköna kalkbrottet. Gäster får en unik chans att besöka scenen och artisthuset backstage och avslutar kvällen med en 3-rätters middag i Dalhallarestaurangen.

– Det blir ännu en annorlunda sommar i Dalhalla på grund av pandemin. Vi har tillsammans med våra artister och bokningsbolag redan tvingats skjuta upp några av evenemangen till 2022. Vi hoppas fortfarande på att kunna genomföra evenemang men det är svårt att förutse sommarens lägesrapport. Vi vet ännu inte hur mycket publik vi kan ta in, men det vi kan säga är att vår fantastiska arena inte kommer att eka tom. Vi är också glada över att kunna erbjuda gäster annorlunda sätt att uppleva Dalhalla på, säger Conny Gesar, VD på Rättvik Event.

För att kunna erbjuda Hemester riskfritt är konceptet begränsat även denna sommar. Det är också begränsat till ett visst antal datum för att ge utrymme till eventuella ordinarie evenemang. Endast 20 anvisade ställplatser och max 40 gäster kommer att få vistas i arenan tillsammans med personal. Dalhallas restaurangchef, Samuel Stålhandske utlovar nya smakupplevelser i Dalhallarestaurangen.

– Jag ser fram emot nya Hemester-möten i Dalhalla. Jag tog emot gästerna i fjol och jag är övertygad om att förväntningarna överträffades. Att få tillgång till den natursköna plats som Dalhalla är och att få upptäcka den tillsammans med några få andra besökare är unikt i sig. Gäster fascinerades av miljön, att få kliva upp på den mäktiga scenen och framförallt av att få besöka artisthuset backstage. I Dalhallarestaurangen bjuder vi in till nya spännande smakupplevelser för i år och menyn är självklart framtagen med lokalt fokus, berättar Samuel.  

Detta är en unik möjlighet som bara går att boka via Dalhallas hemsida.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 15 times, 1 visit(s) today