Du i Fokus
ResorUpplevelser

Bo på slott i Tjeckien

skriv ut
Herálec

I den vackra naturen i Vysočina-regionen, som kan vara stolt över tre UNESCO-sevärdheter, finner man hotellet Chateau Herálec som är rankat som ett av de tio bästa och vackraste slottshotellen i världen. Detta kommer sig inte enbart av ett brett utbud friskvårdsbehandlingar, utan också av personalens vänlighet och tillmötesgående.

 

Mcely

Barockslottet i närheten av Prag erbjuder gemytligt boende och framförallt en unik förbindelse med naturen. Hotellet tillhandahåller inte bara en vacker utsikt över omgivningen, utan kommer också att introducera dig till den lokala spa-traditionen. Trevlig omväxling ger också den dammen och trähusen, där man även kan få en avkopplande massage..

 

Jemniště

Du kan bo bredvid ättlingar av den aristokratiska familjen Sterberg i slottet Jemniště, söder om Prag. Där disponerar man tre fyrstjärniga hotellägenheter, alla med historiska eldstäder och nyckeln till slottets trädgård, som ökar känslan av romantik.

 

Liblice

Norr om Prag, nära staden Mělnik, hittar man det höga barockslottet LibliceHär bevisar man att man kan få slottskomfort, inklusive wellness och spa, för ett rimligt pris. Slottets hotelldel erbjuder rum inredda med historiska och antika möbler, vill man bo mera modernt kan man istället bo i en nyare utbyggnad med utsikt över slottet.

 

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 17 times, 1 visit(s) today