Du i Fokus
ResorUpplevelser

Bli en riktig höjdare!

skriv ut
Det är något speciellt med skyskrapor som sträcker sig högt upp bland molnen. Hotels.com™ har listat några av världens högsta hotell, som garanterar både härlig atmosfär och spektakulär utsikt från hotellrummet.

Sofistikerad lyx på Park Hyatt Shanghai
Park Hyatt Shanghai sträcker sig 492 meter över havet och är lika exklusivt som det är högt. Efter en dag av Shanghais vibrerande stadsliv är det här hotellet den perfekta platsen för avkoppling. Skäm bort dig själv i hotellets spa eller starta morgonen med en av de dagliga tai chi-klasserna.

The Ritz Carlton Hong Kong – fine dining 484 meter över havet
The Ritz Carlton Hong Kong har inte mindre än två restauranger med stjärnor i Guide Michelin, och är alltså det perfekta hotellvalet för dig som vill åt en kulinarisk upplevelse i Hong Kong. Fortsätt i samma anda och njut av fantastiska drinkar i hotellets skybar på 118:e våningen.

Bo som en kändis på Burj Al Arab Hotel Dubai
Burj Al Arab Hotel i Dubai brukar rankas som ett av världens mest exklusiva hotell. Detta kändistäta hotell är 321 meter högt, ligger på en egen ö och erbjuder samtliga gäster sviter med havsutsikt, tillgång till tennisbanor, helikopterplatta och mycket mer. Lyx på hög nivå!

360° utsikt från Shangri La Hotel At The Shard i London
Blicka ut över Londons takåsar genom panoramafönstren i Shangri La Hotel At The Shard London. Den 309 meter höga skyskrapan som hotellet ligger i är en av Europas högsta och är granne med London Bridge. Omfamnas av hotellets orientaliska elegans och ta ett dopp i hotellets oslagbara infinity-pool.

New York från ovan – Four Seasons Hotel New York
I skyskrapornas huvudstad New York är klassiska Four Seasons Hotel New York, med sina 208 meter, ett av de högsta hotellen i staden. Detta 5-stjärninga hotell i Midtown är ett självklart val för dig som vill bo i en lugn och lyxig oas mitt i city, ett stenkast från bra shopping på Madison Avenue och promenader i Central Park.

 

Text och bild – Hotels.com

Visited 6 times, 1 visit(s) today