Du i Fokus
Mode & Skönhet

Scorett i exklusivt samarbete med Tove Styrke

skriv ut
Scorett lanserade i september en skokollektion inspirerad av den högaktuella artisten Tove Styrke. Ledorden för kampanjen är rendy, edgy och female power.

Den svenska artisten Tove Styrke slog igenom i Idol 2009 då hon slutade på tredje plats. Hon har därefter gjort karriär på den svenska popscenen, hunnit släppa två album och blivit hyllad av världsartister som Elton John och Miley Cyrus. I höst är hon aktuell med ny musik och som frontfigur för Scoretts höstkampanj.

Kollektionen beskrivs som en mix av rendy, edgy och female power och karaktäriseras av maskulin passform med en feminin twist. Färgskalan går i toner av rosa, lila och blått med inslag av höstens starkaste modefärg rött.

Tove älskar skor och mode som uttrycksform och känslan man kan förmedla med rätt look. Hon beskriver sin egen klädstil som ombytlig och varierande och i hennes skogarderob trängs mängder av olika stilar; här finns allt från sportiga sneakers till eleganta pumps.

– “Skor är det bästa komplementet, de kan ta en look från ok till smashing och är ofta pricken över i:et i en outfit. En extra bonus är att man kan bli lång – det gillar jag! När jag står på scen vill jag ha snygga skor som jag känner mig bekväm i. Jag älskar skorna jag bar för kampanjen, de får mig att känna mig både chic och cool,” säger Tove.

Här är några smakprov:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 10 times, 1 visit(s) today