Löwengrip Skin Reboot – No Needles Needed

skriv ut
Löwengrip Beauty nya anti-age serie, Skin Reboot inleds med fyra produkter, Cleansing Oil, 24-Hour Cream, Anti-Age Serum och Anti-Age Firming Mask. Skin Reboot är en effektiv anti-age serie som ger en mjukare, slätare och mer elastisk hud. Formulan jobbar med att släta ut och lyfta huden: rynkorna är minimerade utan injektioner. 

Idén för Skin Reboot föddes när Löwengrips grundare och tidigare kreativ chef, Isabella Löwengrip själv började leta efter produkter som kunde hjälpa till att förhindra fina linjer och rynkor. Hon ville skapa en mer mogen produkt och inspirerades att skapa en produkt som hyllar de positiva sidorna av kvinnligt åldrande, men samtidigt är effektiv och låter användaren se resultat snabbt.

Skin Reboot är den ultimata produkten för kvinnor att känna positivitet och energi av att åldras – att fira nästa steg i livet och må bra i sin egen hud. Passar alla självmedvetna kvinnor som lever nyttigt, reser mycket, har en aktiv vardag och höga mål.  Skin Reboot kommer att ge synliga resultat utan att använda botox eller fillers.

“Jag är så stolt över denna produkt, vår första anti-age serie. Varje produkt vi tillverkar är baserad på att lösa ett skönhetsproblem som jag själv eller mina följare får utstå, så som att reducera synligheten av fina linjer och att djupt återfukta huden. Vi har lagt så mycket kärlek i dessa produkter för att säkerställa att alla kvinnor ska känna sig vackra, oavsett ålder.” Isabella Löwengrip, grundare och tidigare kreativ chef, Löwengrip Beauty 

Skin Reboots anti-aging egenskaper kommer från aktiva ingredienser som ökar cellförnyelsen och produktionen av kollagen och elastin i huden. Två unika ingredienser i produkterna är syntetiskt orm-elixir och ananasenzym. Det syntetiska orm-elixiret har en muskelavslappnande effekt, som minimerar synligheten av rynkor. Ananasenzymet hjälper till att skonsamt exfoliera huden, förbättrar hudens fuktnivå och främjar en klarare hy.

Alla produkter i Skin Reboot-serien är veganska och inte testade på djur.

 

Text och Bild – Pressmaterial