Du i Fokus
Mode & Skönhet

Lotta Gray designar årets julklapp!

skriv ut
Världen är full av eldsjälar, Emma Kock är en av dem som förtjänar att lyftas fram! Emma är 26 år, hon bor i Uganda och driver på egen hand barnhemmet “Emma & Therese Childrens Project” . Emma är fostermamma åt 45 gatupojkar, ett arbete och livsverk som kräver ekonomisk stöttning, mentalt engagemang och en stor portion kärlek.

kabale-neck - silver

Lotta Gray är även känd som Vimmelmamman. Hon syns oftast på röda mattan men är även engagerad i en mängd behjärtansvärda projekt som bla Panzizisjukhuset och som ambassadör för Läkarmissionen. Lotta är sedan länge även engagerad i gatubarnens situation och brinner extra mycket för Emma Kocks projekt. Därför har hon tillsammans med Familjesmycken designat en kollektion smycken till förmån för gatubarnen i Kabale.

Kollektionen består av örhängen med små droppar i silver och guld. De är omsorgsfullt designade för att vara nätta och enkla att bära till vardag och fest. Silverörhängena är rodinerade och förgyllda för ett extra vackert blänk. Materialet är 18K guld och 925 silver som är rodinerat eller förgyllt.

100 SEK från silver och förgyllda smycken samt 200 SEK från varje par örhängen i 18 k guld går oavkortat till “Emma & Therese Childrens Project” i Uganda. Detta är förstås en fin julklapp där mottagaren får ett vackert smycke och både givaren och mottagaren bidrar till en god sak.

Kabale smyckekollektion köper du hos Familjesmycken.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, bild – Starstudio

Visited 1 times, 1 visit(s) today