Du i Fokus
Mode & Skönhet

Le Mini Macaron – gelenaglarna du gör själv!

skriv ut
Vill du ha snygga naglar men inte springa på salong och lägg ut dyra pengar var och varannan månad? Nu kan du enkelt göra din egna gelmanikyr var du än befinner dig!

Le Mini Macaron är ett DIY (do it yourself) gellacksystem som du kan göra var du än är. Inspirerad av franska bakverket macaron tog upphovsmännen fram produkten för att underlätta för kvinnor som vill ha snygga naglar men inte har tid, råd eller möjlighet att springa på en nagelsalong titt som tätt.

Le Mini Macaron är ett litet kit som innehåller allt du behöver för att själv göra en perfekt gelmanikyr, oavsett om du är hemma eller på kontoret, semester, resor och som ger dig glänsande gel till ett överkomligt pris; LED-lampa med USB-kabel och strömförsörjning, en flaska Gellack i samma färg som lampan (10 ml), nagelbandsskrapa, mini nagelfil och 10 Remover pads. Lacket har en 3i1-formel som kombinerar baslack, färg och täckfärg i ett skikt. Lacket härdar på bara 30 sekunder i den lilla “bubblan” och varar upp till 10 dagar.

För bästa resultat bör både nagelbädd och kanter på alla naglar filas innan applicering. Det är viktigt att det första lagret appliceras väldigt tunt, nästan genomskinligt. Det första lagret fungerar nästan som ett underlack och hjälper till med resultatets hållbarhet. Avsluta med att applicera gellack på kanten på spetsen av varje nagel. Detta kommer att minimera risken av att din manikyr släpper och flagnar av. Gör en nagel i taget! Detta är viktigt för att minimera tiden lacket är i kontakt med luft då det kan bidra till ett dåligt resultat.

 

Nu blir det alltså både enklare och billigare att ha snygga naglar var man än befinner sig.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, bild – Mildhpress

 

Visited 17 times, 1 visit(s) today