Du i Fokus
Mode & Skönhet

Härliga julklappstips från Rosenserien

skriv ut
Under Stockholms Beauty Week lanserade Rosenserien tre nya produkter, ett härligt doftljus, en välgörande ansiktsmask och en återfuktande ansiktskräm. Tillsammans med Sweden Eco visade man upp en ny exklusiv skägg- och ansiktsolja.

Rosenseriens första nyhet är Scented Candle Neroli, ett exklusivt doftljus med ett vax baserat på ekologisk svensk rapsolja. Ljuset är ett svenskt hantverk och innehåller naturliga doftoljor från neroli (apelsinblom), ros, bergamott, kryddnejlika och sandelträ. Veken är tillverkad av ekologisk bomull. Doften är mild och ljuset brinner i cirka 50 timmar.

Den andra nyheten är ansiktsmasken Organic Cotton Mask – anti-aging and moisturising som är en 100 % naturlig serummask av ekologisk bomull som ger en intensiv återfuktning, mjukgör, reducerar fina linjer och ger huden lyster. Den förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt skyddar mot DNA-skador. Innehåller även prebiotika som hjälper huden att återställa den mikrobiologiska balansen vilket ökar hudens fasthet och motståndskraft. Masken ger en härlig känsla av både ren och återfuktad hud, lite lyx i vardagen.

Rosenserien sista nyhet är en återfuktande ansiktskräm, Calming Moisturizer Anti Redness, en dag- och nattkräm med dokumenterad effekt på rodnad, rosacea, ytliga blodkärl och acne. Krämen innehåller prebiotika och fermenterade mineraler som hjälper till att dämpa rodnaden och öka hudens fasthet. Passar för känslig hud men kan användas på alla hudtyper. En ljuvlig kräm som man nästan känner hur den jobbar och läker huden.

I samarbete med Sweden Eco utökas serien för män med Beard and face oil. Detta är serien som Tony Irving arbetat hårt med och är väldigt noga med vilka ingredienser som används i produkterna. Den exklusiva och ekologisk skägg- och ansiktsoljan gör skägget mjukt och har en vårdande effekt på huden. Innehåller näringsrika och aktiva oljor från vattenmelonkärnor, chia, crambe och argan. Utmärkt som massageolja för ansiktet. Används som komplement till fuktkräm. Oljan är koncentrerat, ett par droppar masseras in på fuktat skägg eller hud. Doftar behagligt och passar alla hudtyper.

Härliga produkter som passar utmärkt som julklappar till den som bryr sig lite extra om både sitt välmående och naturen.

 

Text – Marlene Rindå Jikta, Bild – Rosenserien 

 

Visited 3 times, 1 visit(s) today