Du i Fokus
Mode & Skönhet

Belle Dame – ett nytt koncept inom kosmetik!

skriv ut
Vi är nog många som har vår standardmakeup till vardags och fixar till den lite till fest. Vi gör ungefär samma sak varje gång och använder ungefär samma produkter varje gång. Det är bekvämt, men kanske lite tråkigt i längden.

Belle Dame salong

Nu finns Belle Dame! En nyöppnad salong på Götagatan i Stockholm som erbjuder en mängd olika skönhetsprodukter men även lär oss att förändra och förbättra vår makeup. I salongen finns sminkstationer fullproppade med produkter där man kan sätta sig ner och i lugn och ro prova sig fram.

Belle Dame erbjuder ett unikt koncept inom smink som tar DIY-trenden (Do It Yourself) till en helt ny nivå. Man får sminka sig själv på plats under vägledning och tips från professionella makeupartister och erbjuds utöver en 45 minuters lång sminktid, ett flertal specialutvecklade högkvalitativa sminkprodukter i en mängd färgnyanser.

Idén är att man ska kunna komma förbi med sina vänner efter jobbet och fräscha till sig innan AW:n eller bara för att lära sig mer om hur man lägger en perfekt make på egen hand. Det är sk ”learning by doing”. Kanske en kväll för tjejgänget eller möhippan?

Belle Dame använder sig av en ny innovativ rengöringsspray som desinficerar sminket mellan varje användning och gör det 100% fritt från bakterier. Expertrådgivningen kostar 200 kronor och då får man även en liten goodiebag att ta med hem.

Belle Dame erbjuder en komplett serie av högkvalitativa, skonsamma och näringsgivande produkter med ett stort utbud av färger. Detta gör det möjligt att erbjuda produkter som passar alla hudtyper och hudfärger. Bakom märket och produkterna står Suzanne Jouda som är utbildad makeupartist med masterexamen i organisk kemi och har en bakgrund som forskningsingenjör och kvalitetsansvarig på de internationella företagen GE Healthcare och AstraZenec . Suzanne har varit delaktig i hela processen och resultatet är en färgrik produkt som sitter länge på huden. Hon har ven designat utseendet i butiken som är inbjudande med fransk inspiration och en mängd fjärilar.

Sminket består av bas, ansikte, ögon, läppar och bryn. Produkterna innehåller olika sammansättningar av mineraler och vitaminer som skyddar huden från yttre påverkan och samtidigt ger näring åt huden. De är hypoallergena, parabenfria, mineraloljefria, talkfria, saknar syntetiska färgämnen, samt en hel del parfymfritt.

Det är bara att samla ihop vännerna och ta en lektion!

Belle Dame kosmetik

Bilder – pressmaterial, text – Marlene Rindå Jikita

Visited 15 times, 1 visit(s) today