Bath Blends – fyra nya badskum i fruktiga dofter!

skriv ut
Vi som gillar att ta varma, härliga skumbad har jobbiga tider just nu. Det är nämligen svårt att hitta ett riktigt bra bubbel, till badet alltså. Vi är nämligen många som är ute efter bubblorna, de ska vara många, skumma rejält och hålla en stund. Bath Blend från Body Shop ger oss hopp!

Body Shops nya Bath Blends är fyra silkeslena badskum med vitamin-, mineral- och antioxidantrika frukter och grönsaker som vårdar och återfuktar huden i fräscht fruktiga dofter. För att minska matsvinnet används frukter och grönsaker som utseendemässigt inte håller måttet för livsmedelsindustrin. Jordgubbsoljan och mangooljan framställs med överblivna frön vid juice- och sylttillverkning, och 50 procent av förpackningarna består av återvunnen plast.

Här snackar vi alltså veganskt, miljövänligt och helt naturligt. Så naturligt att det faktiskt doftar smoothie när man öppnar korken.  Skulle du vara den mer duschande, än badande, typen – så funkar de även som duschkräm.

 

PEAR BATH BLEND

Päronextrakt, kiwiolja, och grönkålsextrakt möter ekologisk aloe vera och sesamfröolja för en mjuk, återfuktad hud i en friskt fruktig pärondoft.

BERRY BATH BLEND

En somrig, bärig doft som byggs upp med extrakt från blåbär, jordgubbsolja och hallonolja, toppat med extrakt från rödbetor och sesamfröolja.

BANANA BATH BLEND

En tropisk kombo med bananpuré, ekologisk kokosolja och avokadoolja för en mjuk, banandoftande hud.

MANGO BATH BLEND

Få en saftigt uppfriskande blandning för din hud och dina sinnen, med mangoolja, passionsfrukt och morotsextrakt som fulländas med sesamfröolja.

 

Testpatrullens favoriter är Berry och Mango. Bubblet är godkänt!

 

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita