Du i Fokus
Mat & Dryck

Tillfälligt besök: Food Truck från Estrella

skriv ut
Food Trucks är numera ett vanligt och populärt inslag i stadsbilden! Nu rullar det in spännande smaker rullar på gator, torg och i snackshyllan. För en tid sedan lanserade Estrella Onion Rings, Kebab och Pizza! Jo, det är fortfarande chips och snacks vi pratar om!

Estrella överraskar ständigt med nya spännande smaker, en del av dem som man inte ens kunnat tänka sig. Vårens nyhet är Food Trucks, tre tillfälliga smaker som verkligen andas street food.

Crispy Onion Rings är en klassiker på återbesök. Spröda ringar med robust smak av grillad lök och salt. Kebab with garlic and tomato är kryddiga potatischips med smak av kebab, solvarm kvisttomat och färsk vitlök. Har man både lökringar och kebab, så måste man ju ha pizza också – Italian Pizza. Släta, krispiga potatischips med smak av färska örter, mild ost och tomatsås.

Vår testpatrull har testat dem och fick direkt en solklar favorit i Crispy Onion Rings. Det är verkligen snacks som inte går att sluta att äta. När det nästan blir slagsmål om sista biten vet man att det är gott. De andra två kom på delad andra plats, goda chips – men på helt olika sätt. Vi har fortfarande smaken av lökringarna på tungan!

 

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Estrella

 

Visited 22 times, 1 visit(s) today