Somrig dessert med jordgubbar och kaksmulor
4 Portioner
- 8 småkakor (drömmar eller annan smak)
- 500 gr jordgubbar
- 500 gr grekisk yoghurt
- citronmeliss för garnering
Gör så här:
Skiva jordgubbarna och krossa kakorna. Lägg lite kaksmul i botten på varje glas. Lägg sedan yoghurt, jordgubbar och kaksmul, yoghurt, jordgubbar, och avsluta med bara yoghurt och jordgubbar. Garnera eventuellt med lite citronmeliss.
För er Viktväktare:
Points: 19 P för allt om man använder Larsas fettfria Grekiska yoghurt.
Personliga Points: 19-25 PP för allt om man använder Larsas fettfria Grekiska yoghurt.
Mitt WW: Grön 6, Blå 4, lila 4 per glas om man använder två småkakor och Larsas fettfria Grekiska yoghurt.
SmartPoints Flex: 4 SP Flex per glas om man använder två småkakor och Larsas fettfria Grekiska yoghurt.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 672 times, 1 visit(s) today