Du i Fokus
Mat & Dryck

Somrig dessert med jordgubbar och kaksmulor

skriv ut
4 Portioner
  • 8 småkakor (drömmar eller annan smak)
  • 500 gr jordgubbar
  • 500 gr grekisk yoghurt
  • citronmeliss för garnering
Gör så här:

Skiva jordgubbarna och krossa kakorna. Lägg lite kaksmul i botten på varje glas. Lägg sedan yoghurt, jordgubbar och kaksmul, yoghurt, jordgubbar, och avsluta med bara yoghurt och jordgubbar. Garnera eventuellt med lite citronmeliss.

För er Viktväktare:

Points: 19 P för allt om man använder Larsas fettfria Grekiska yoghurt.

Personliga Points: 19-25 PP för allt om man använder Larsas fettfria Grekiska yoghurt.

Mitt WW: Grön 6, Blå 4, lila 4 per glas om man använder två småkakor och Larsas fettfria Grekiska yoghurt.

SmartPoints Flex: 4 SP Flex per glas om man använder två småkakor och Larsas fettfria Grekiska yoghurt.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 672 times, 1 visit(s) today