Du i Fokus
Mat & Dryck

Sommarens chipssmaker från Estrella

skriv ut
Det är sommar i chipsfabriken, då släpper Estrella sina sommarsmaker. Årets tillfälliga smaker pryds av såväl friska vandringsleder som fyllig solnedgång. Två riktigt goda chips som vi hoppas ska hamna i det ordinarie sortimentet!

Estrella har under flera år lanserat tillfälliga chipssmaker under sommaren och de är oftast säsongsbetonade. I år är det klassiska smaker vi känner från såväl midsommarmenyn som kolgrillen.

Sourcream & Dill är fräsch och syrlig med en mild smak av grön dill på släta potatischips. Kungsleden är en destination som Estrella vill lyfta lite extra. Att dela snacks och äventyr i fjällvärlden etsar sig fast i både minne och smaklökar.

BBQ är en smak med Gotländska Gamla Hamn i fokus. Ett historiskt naturreservat och en perfekt plats att dela solnedgång och snacks på. Kryddan kombinerar sötma och rökighet som tillsammans ger den rätta, klassiska BBQ-smaken.

Bägge smakerna är riktigt goda! De traditionella dillchipsen har lyfts ytterligare ett snäpp. Att lägga till det där sötsyrliga till dillsmaken är helt enkelt oemotståndligt. Och tycker man om den rökiga barbecuesmaken då kommer man att älska BBQ-chipsen. Den rökiga smaken når näsborrarna bara man gläntar lite på påsen, det går inte att missa vilken smak som ligger däri. Men det är en limiterad upplaga, så spring och köp om ni går igång på de här smakerna!

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita, Martin Jikita

 

Visited 29 times, 1 visit(s) today