Quesadilla med skinka

skriv ut
2 portioner
  • 4 tortillabröd (medium)
  • 4 stora skivor skinka
  • 1 röd lök
  • 2 msk färskost
  • 2 dl riven ost
Gör så här:

Skiva löken. Bred färskost tunt över två av bröden samt skinka och lök. Strö över den rivna osten och lägg den det andra brödet ovanpå och tryck till. Värm i torr stekpanna på hög värme tills brödet får färg men inte bränns. Ha koll!

Skär i bitar och servera direkt med tex en sallad.

 

 

För er Viktväktare:

Mitt WW: Grön 11, Blå 11, Lila 11 för en, om man använder färskost light och riven ost max 12%

SmartPoints Flex: 11 SP Flex om man använder färskost light och riven ost max 12%.

 

 

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita