Quesadilla med skinka
2 portioner
- 4 tortillabröd (medium)
- 4 stora skivor skinka
- 1 röd lök
- 2 msk färskost
- 2 dl riven ost
Gör så här:
Skiva löken. Bred färskost tunt över två av bröden samt skinka och lök. Strö över den rivna osten och lägg den det andra brödet ovanpå och tryck till. Värm i torr stekpanna på hög värme tills brödet får färg men inte bränns. Ha koll!
Skär i bitar och servera direkt med tex en sallad.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 12 P per quesadilla, om man använder färskost light och riven ost max 12%
Points: 12 P för en, om man använder färskost light och riven ost max 12%
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 147 times, 1 visit(s) today
Pingback: Matsedel v 27 – Juli!
Pingback: Tips på mat ”på rull”